Vi har lansert ny nettside

Bilde av forsiden på nettsiden
Regelrådet har lansert nye nettsider. Vi har lagt vekt på at de skal være brukervennlige og universelt utformet.
25. mai 2020

Vi har gleden av å presentere nye regelradet.no. Vi håper siden har blitt mer brukervennlig og enklere å navigere i slik at du lett finner frem til informasjonen du ønsker.

Dette er nytt:

  • Hele siden har fått ny layout og design.
  • Vi har introdusert «Fagområder» som menypunkt for å kunne dele mer fagstoff på en hensiktsmessig måte. Her vil du finne artikler om utredning av virkninger for næringslivet, statistikk og resultater fra Regelrådets arbeid, samt informasjon om hvordan man kan regulere smartere og mer effektivt.
  • Forsiden inneholder informasjon om hva Regelrådet er og gjør i tillegg til oversikt over de nyeste uttalelsene fra rådet og aktuelt-saker.
  • Vi har forbedret trafikklys-symbolet slik at det skal være enklere å forstå at fargene representerer rådets kvalitetsvurdering.
  • Vi har også gått gjennom og fornyet all tekst på siden, og håper du nå finner nyttig informasjon om Regelrådet og våre arbeidsprosesser.

Alle rådets uttalelser finner du som før på et eget menypunkt. Her kan du søke og filtrere på ulike måter for å finne den uttalelsen du leter etter.

Vi hører gjerne fra deg!

Vi håper du vil sette pris på våre nye nettsider. Vi har lagt vekt på at de skal være brukervennlige og universelt utformet. Dersom du har innspill eller oppdager feil, blir vi takknemlige om du sender en e-post til post@regelradet.no slik at vi kan forbedre sidene kontinuerlig.